Home » Een comfortabel leven door een allergiebehandeling

Een comfortabel leven door een allergiebehandeling

Een allergie is vreselijk! Je moet altijd letten op wat je eet en drinkt, want anders ondervind je direct de gevolgen. Jeuk, uitslag, niezen: voor iedereen is de uiting van een allergie anders. Desondanks ervaart iedereen die een allergie heeft, deze als hinderlijk. Over het algemeen ligt onze voeding ten grondslag aan de allergie. Kies voor een allergiebehandeling van Bodyspectrum en we gaan samen je allergie te lijf. Jij wilt toch ook een leven zonder allergie?

Een allergie met voeding als basis

Voeding is vaak de oorzaak van een allergische reactie. De ene persoon reageert heel erg heftig op noten en pinda’s, terwijl de ander niet tegen zuivelproducten kan. Sommige allergieën kunnen zo heftig opspelen dat er een anafylactische shock op kan treden. Het is dan ook van belang te weten waar je allergisch voor bent en vooral wat je wel en niet kunt eten. Ons DNA bepaalt of de aanleg voor een allergie aanwezig is, onze levensstijl bepaalt of en hoe de allergie tot uiting komt.

Orthomoleculaire voedingsleer

Een allergiebehandeling bij Bodyspectrum

Leven met een allergie is erg vervelend, ook al zal je op den duur er wel mee leren leven. Dit betekent echter niet dat je het er maar mee moet doen. Kies je voor een allergiebehandeling van Bodyspectrum dan kijken we samen naar de omgevingsfactoren die ervoor zorgen dat je allergie tot uiting komt. Dit is iets wat we kunnen veranderen, het feit dat je aanleg hebt voor de allergie is niet te veranderen. Samen kijken we naar de dieper liggende verstoringen en corrigeren we deze.

Jij zet de eerste stap

De eerste stap naar een leven zonder hinder van je allergie zet je door contact op te nemen met Bodyspectrum. Met onze allergiebehandeling kijken we verder dan onze neus lang is. We luisteren naar je verhaal en sporen de omgevingsfactoren op die je allergie activeren. Bodyspectrum kijkt naar het totaalpakket. Dit betekent dat we een balans tussen voeding en de juiste leefstijl gaan zoeken en toepassen. De beste voeding is verse en onbewerkte voeding en wij helpen je hier graag een stuk mee op weg. Leven zonder klachten van allergie? Neem dan direct contact op voor een afspraak!