Home » Aromatherapie

Aromatherapie

Aromatherapie

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor het volgen van aromatherapie? Dan ben je bij Body Spectrum aan het juiste adres. Yolanda hanteert alternatieve geneeswijzen, waarvan aromatherapie er één van is.

Één van de oudste genezingsmethoden

Aromatherapie wordt al duizenden jaren gebruikt en is daarmee één van de oudste genezingsmethoden. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van meetbare plant bestanddelen die heilzaam zijn en ons immuunsysteem versterken. De subtiele geur van de plant werkt mee op de achtergrond. De cellen van ons lichaam nemen de geur en trilling waar en slaat deze op in het lange termijn geheugen van onze hersenen. Dat is de reden waarom we bepaalde geuren koppelen aan het verleden en dit zo goed kunnen onthouden.

Soorten aromatherapie

Aromatherapie kun je bij Bodyspectrum op diverse manieren volgen. Zo kun je kiezen voor een innerlijke reis, een gezichtsmassage of een voetmassage. Kies je voor een innerlijke reis? Dan lig je ontspannen, met je kleding aan in een stoel. Aan de hand van jouw levensverhaal kiezen we geuren. Deze geuren vertellen je wat je lichaam nodig heeft. Een verborgen herinnering bijvoorbeeld kan door een bepaalde herinnering weer bewust worden gemaakt en een andere betekenis aan worden gegeven. Zo ontstaat ontspanning in het gehele lichaam. Wil je je hoofd weer even leeg en helder maken, kies dan voor een gezichtsmassage. Wil je weer met beide voeten op de grond komen te staan? Kies dan voor een voetmassage.

Wil je meer informatie over aromatherapie? Neem dan contact met mij op. Samen kijken we dan of de behandeling iets voor je is.

   Maak een afspraak