Home » Bioresonantie Delft

Bioresonantie Delft

Bioresonantie Delft

Bij bioresonantie in Delft bij Body Spectrum onderzoeken we je lichaam door middel van een bioresonantie apparaat. Het apparaat vergelijkt in hoeverre het lichaam overeenkomt met een gezond of ziekmakend proces. Op die manier kan er onderzocht worden wat de oorzaak is van bepaalde klachten.

Hoe het werkt

Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling. Door middel van de NLS-bodyscan kan via een speciale headset een scan worden gemaakt van het lichaam. Een NLS-bodyscan analyseert het volgende:

  • Conditie organen
  • Biochemische waarden (vitaminen en mineralen)
  • Pathogenen (virussen, bacteriën, parasieten etc)
  • Allergieën en intoleranties

Met de scan kan vergeleken worden in hoeverre het lichaam overeenkomt met een gezond of ziekmakend proces. Daarnaast kunnen de organen gebalanceerd worden met bioresonantie in Delft.

Adviezen

Op basis van de scan ontvang je voedingsadviezen. Ook adviseren we je over genees- en homeopathische middelen en orthomoleculaire en fytotherapeutische middelen. Je krijgt een op maat gemaakt bioresonantie middel mee naar huis, hiermee kun je de behandeling thuis ondersteunen. Uiteraard krijg je instructies mee.

Vergoeding zorgverzekeraars

Een behandeling met bioresonantie in Delft wordt (gedeeltelijk) vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie over de mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe een bioresonantie in Delft bij Body Spectrum in zijn werk gaat? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Ik ben bereikbaar via de telefoon: 0641482416 of via de mail: contactbodyspectrum@gmail.com. Ook kun je het online contactformulier invullen op mijn website.

   Maak een afspraak