Home » Chakra therapie

Chakra therapie

Chakra therapie

Welkom op de website van Body Spectrum. Bij Yolanda kun je terecht voor diverse alternatieve geneeswijzen, waar Chakra therapie er één van is.

Een grote schoonmaakbeurt

Je kunt chakra therapie beschouwen als een grote schoonmaakbeurt van je gehele energiesysteem. Door bepaalde blokkades kan je levenskracht niet meer stromen, dit heeft weer als gevolg dat je geen goede verbinding hebt met jezelf en jouw omgeving. Bij chakra therapie wordt er contact gemaakt met jouw energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en kan je levenskracht weer stromen. Dit bevordert jouw persoonlijke groei. De behandeling wordt uitgevoerd door een professioneel behandelaar die opgeleid is in het geven van de therapie. Wat gebeurt er tijdens de behandeling:

  • Er wordt op intuïtief niveau contact gelegd met jouw energie
  • Er wordt gekeken waar mogelijke blokkades zitten of waar het niet goed doorstroomt
  • We helpen jouw systeem zichzelf weer te regenereren door blokkades weg te halen
  • Er ontstaat een gevoel van ontspanning en rust doordat je “oude” energie loslaat

Werkwijze

De chakra therapie is zeer ontspannend. Je gaat op je buik liggen en kunt je kleding gewoon aanhouden. Tijdens de behandeling word je licht aangeraakt aan de achterkant van je lichaam en hoofd. Ook wordt er gebruik gemaakt van kleurenlicht, bloesemremedies en kristallen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over chakra therapie? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Ik vertel je graag meer over deze therapievorm en over mijn werkwijze in het algemeen. Je kunt mij bellen, mailen of het online contactformulier invullen op mijn website. Ik probeer je vraag en/of opmerking dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

   Maak een afspraak