Home » Eczeem Delft

Eczeem Delft

Eczeem Delft

Eczeem is een vervelende aandoening in de huid. Het is een ontstekingsreactie die jeuk en roodheid veroorzaakt. Er zijn verschillende soorten eczeem en in verschillende gradaties. Bij Body Spectrum kun je terecht voor de behandeling van eczeem in Delft.

Multifunctionele aanpak van eczeem

Voor de behandeling van eczeem in Delft werkt Body Spectrum met een multifunctionele aanpak. Niet alleen zalf of crème om de eczeem zelf te behandelen maar we kijken ook naar de oorzaken. Sommige vormen van eczeem zijn een reactie op bepaalde stoffen zoals nikkel, huidverzorgingsproducten of schoonmaakmiddelen. Daarnaast kunnen factoren zoals stress, milieuvervuiling en ongezonde voeding je klachten verergeren. Voor een goede aanpak van eczeem in Delft wordt het hele spectrum van de mens aangepakt. Niet alleen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant.

Verschillende soorten behandelingen: van licht- en frequentie therapie tot voedingsadvies

Voor de behandeling van eczeem in Delft zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van aroma therapie of licht- en frequentie therapie. Daarnaast speelt voedingsadvies, eventueel aangevuld met supplementen een belangrijke rol. Sommige toegevoegde middelen in huidverzorgingsproducten kunnen eczeem ook verergeren, daarom is het aan te raden om alleen natuurlijke producten te gebruiken. Ook hierin kan Body Spectrum je adviseren.

De mens staat centraal: lichaam, ziel en emoties.

Naast de behandeling van huidproblemen kun je bij Body Spectrum terecht voor verschillende andere behandelingen waarbij jij als mens centraal staat. Van hulp bij depressie tot aromatherapie. Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden of neem even contact met me op. Ik vertel je graag meer.

Maak een afspraak