Home » Orthomoleculaire voedingsleer

Orthomoleculaire voedingsleer

Bij orthomoleculaire voedingsleer draait het om gezonde, natuurlijke voeding. Om goed te kunnen functioneren moet je je lichaam voorzien van een juiste en optimale hoeveelheid van natuurlijke stoffen. Zo moeten er voldoende vitaminen en mineralen aanwezig zijn in het lichaam en zo min mogelijk afvalstoffen en toxinen.

Voedingsadviezen

Tijdens orthomoleculaire voedingsleer bepalen we hoe jij diverse voedingsstoffen, zoals vetten, suikers, eiwitten, vitaminen, mineralen en aminozuren opneemt. Op basis hiervan kunnen we je een gericht voedingsadvies geven met eventueel een suppletie advies.  De ene persoon neemt bepaalde voedingsstoffen makkelijker op dan de ander. Geen enkel mens is hetzelfde. Er is een verschil tussen inname en opname van voedingsstoffen. Tijdens de behandeling schenken we aandacht aan de voeding, de keuzes daarin en de juiste kwaliteiten. Ook de wijze van het klaarmaken van voeding en de manier waarop deze gegeten wordt, speelt een grote rol in onze gezondheid en hoe we ons voelen.

Gezonde voeding staat centraal

In de orthomoleculaire voedingsleer staat gezonde voeding dus centraal. Naast gezonde voeding kijken we ook naar een bepaalde klacht of aanleg die iemand heeft. Er kan gekozen worden om extra voedingsstoffen te geven in vorm van een dieet of voedingssupplementen (pillen, capsules of tabletten).

Over Body Spectrum

Bodyspectrum is in 2008 opgericht door Yolanda Krul. Bij haar staat de behandeling van de mens als totaal centraal. Het doel is om jou bewust te maken van jouw erfelijke patronen en omgevingsfactoren en hoe deze invloed hebben op jou en jouw welbevinden. Je leert vervolgens hoe je anders naar deze patronen kunt kijken. Meer informatie over de orthomoleculaire voedingsleer en de werkwijze van Yolanda? Neem dan contact op via de telefoon of de mail.

   Maak een afspraak