Home » Familie-opstelling en Voeding

Familie-opstelling en Voeding

De smaak van familiebanden

Herken je dat? Ondanks dat je alles weet over gezonde voeding, wil het maar niet lukken om je energie terug te krijgen. We zoeken de antwoorden vaak buiten onszelf in het nieuwste dieet, of het laatste wetenschappelijk onderzoek.

Bij een voeding opstelling zal jouw innerlijk weten naar boven komen, wordt duidelijk wat jou onbewust aan voeding bindt. Een voeding opstelling laat zien wat “voeding” voor jou betekent.

Het kan heel goed zijn dat een voedingspatroon van een voorouder jou beïnvloed. Epigenetisch onderzoek heeft bewezen dat honger in de tweede wereldoorlog mede verantwoordelijk is voor het overgewicht nu. Ook kan een ervaring uit het verleden met een voedingsmiddel leiden tot een allergie.

Om inzicht te krijgen in de kernoorzaak wordt wordt een Bioresonantie scan gemaakt: voor welke voeding ben je gevoelig (allergie), welke nutriënten worden niet door je lichaam opgenomen. Wat is de relatie van je klacht ten opzichte van voeding?

De volgende stap is dat we deze informatie gaan integreren in jou. Dat kan door een individuele opstelling, of door middel van de Bio-Laeser een biofeedback systeem die de eigen lichaamsfrequenties leest en balanceert.

Als ondersteuning geef ik een op maat gemaakte remedie mee.