Home » Familieopstellingen Delft

Familieopstellingen Delft

Familieopstellingen Delft

Ervaar je een disbalans tussen jou en je familiesysteem? Heb jij het gevoel dat je niet voluit kunt leven? Familieopstellingen in Delft bij Body Spectrum kan je helpen inzicht te krijgen in de onbewuste patronen die ervoor zorgen dat je bepaalde obstakels ervaart in je leven.

Verstoord familiesysteem

Samen met mij ga je op zoek naar datgene wat jou hindert om volop van het leven te genieten. Je krijgt antwoorden op vragen zoals:

  • Waarom kan ik mijn plek niet vinden en innemen in het leven?
  • Waarom voel ik boosheid, verdriet of neerslachtigheid in contact met mijn familie?
  • Waarom voel ik me vaak eenzaam of alleen en mis ik verbinding met de mensen om mij heen?

Is iemand in je familie overleden en mag hier niet om worden gerouwd? Of is iemand verstoten of uitgesloten en is praten hierover taboe? Of zijn er geheimen of andere onregelmatigheden in de familie? Dit draagt allemaal bij aan een verstoord familiesysteem. Onbewuste patronen die al vele jaren zijn doorgegeven van generatie op generatie. Tijdens familieopstellingen in Delft besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Diverse thema’s komen aan bod en je krijgt antwoorden op vragen. Het doel van de therapie is om orde, binding en balans tussen jou en je familiesysteem te brengen, zodat je weer voluit van het leven kunt genieten.   

Meer informatie?

Bij deelname is geen specifieke kennis vereist en ook je familie hoeft er niet bij aanwezig te zijn. Spreekt familieopstellingen in Delft jou aan en wil je meer informatie over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op.

   Maak een afspraak