Home » Familieopstellingen bij Bodyspectrum

Familieopstellingen bij Bodyspectrum

Familie maakt je tot wie je bent. Ook als je weinig tot geen contact met je familie hebt, zal je altijd al dan niet bewust met ze verbonden zijn. Denk hierbij niet alleen aan wie jij als persoon bent, maar ook aan je fysieke gesteldheid. Aandoeningen zoals allergieën zijn veelal erfelijk bepaald, ze zitten in je DNA. Nu kan dit verstopt blijven in je DNA, maar het kan zich ook openbaren. Met familieopstellingen gaan we onderzoeken welke binding jij met bepaalde voeding hebt en hoe zich dat uit. Bodyspectrum helpt je graag het inzicht te verkrijgen.

Terug naar de basis

Familieopstellingen houdt niets meer in dan teruggaan naar de bron. Stel je voor dat je er alles aan doet om gezonde voeding binnen te krijgen, maar je krijgt je energiepijl maar niet op het juiste niveau. Het kan zijn dat je wordt beïnvloed door het voedingspatroon van een van je voorouders. Hebben je voorouders veel honger geleden, dan kan dit bij jou overgewicht als resultaat hebben. De onvermijdelijke behoefte om veel te eten kan bij jou het effect zijn. Ook de aanleg voor een allergie verstopt in je genen, kan te maken hebben met het voedingspatroon van een van je voorouders.

Onderzoek

Familieopstellingen door Bodyspectrum laten onderzoeken waar de disbalans in je lichaam zit. We onderzoeken welke voedingsstoffen een allergie oproepen en welke voedingsstoffen niet of nauwelijks door je lichaam worden opgenomen. Dit onderzoeken we door het maken van een scan van je lichaam. De uitkomst hiervan is welke relatie er bestaat tussen bepaalde voedingsstoffen en de klachten die je hebt. De informatie die we uit de scan krijgen, bepaalt welke aanpak je nodig hebt.

Familieopstellingen door Bodyspectrum

Wij leveren maatwerk. Maatwerk betekent in dit geval dat we de behandeling baseren op de uitkomst van je scan. Een behandeling kan zijn dat we kiezen voor een individuele opstelling of een biofeedback systeem met behulp van Bio-Laser. Bij het biofeedback systeem worden je eigen lichaamsfrequenties gelezen en gebalanceerd. Een door ons op maat gemaakte remedie zal hierbij ondersteuning bieden. Wil jij ook weten welke familieopstelling ten grondslag ligt aan je klachten, neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak. Wij helpen je graag op weg naar de juiste balans tussen lichaam, geest en voeding.