Home » Huidtherapie Delft

Huidtherapie Delft

Huidtherapie DelftBij Body Spectrum kun je terecht voor huidtherapie in Delft en omgeving. Factoren zoals ongezonde voeding, vervuiling en stress hebben invloed op ons lichaam en dit kan zich uiten in huidproblemen. Bij huidtherapie in Delft wordt dan ook niet alleen de huid behandeld maar gaan we verder. Bij Body Spectrum staat het hele spectrum centraal: lichaam, ziel en emotie.

Behandeling van huidproblemen met aromatherapie

Een van de behandelingen bij huidtherapie in Delft is de aromatherapie. Deze energetische gezichtsbehandeling verzorgt de huid en maakt het hoofd leeg. De plantbestanddelen zijn heilzaam en versterkend en ondersteunen het immuunsysteem. Daarnaast wordt de geur waargenomen in alle cellen van ons lichaam en opgeslagen in het lange termijn geheugen. Hierdoor kunnen we ons het verleden en oude patronen herinneren.

Verandering van voeding

Daarnaast kunnen we kijken naar je voedingspatroon en de relatie tussen je voeding en huidproblemen. Gezonde voeding kan huidproblemen sterk verminderen. Vooral wanneer jouw problemen een uiting zijn van stress of een ongezonde levensstijl zul je direct resultaat zien in je huid. Ook kan natuurlijke huidverzorging hieraan bijdragen.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer informatie over huidtherapie in Delft? Neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Je kunt telefonisch contact opnemen op nummer 06-41482416 of stuur een mailtje naar contactbodyspectrum@gmail.com. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Informatie over tarieven vind je hier.

   Maak een afspraak