Home » Hulp bij depressie

Hulp bij depressie

Hulp bij DepressieBij Body Spectrum kun je terecht voor hulp bij depressie. Wist je dat depressies wereldwijd bij meer dan 350 miljoen mensen voorkomen? Depressies zorgen ervoor dat mensen niet goed meer kunnen functioneren en steeds verder wegzakken in een uitzichtloos bestaan.

Depressies zijn van alle tijden

Een depressie kan veroorzaakt worden door psychische, sociale, maar ook lichamelijke oorzaken. Depressies treden op bij volwassenen, maar ook bij bejaarden, kinderen en jongeren. Depressies zijn van alle tijden, maar het lijkt erop dat in onze huidige gejaagde wereld depressiviteit steeds vaker voorkomt. Vaak worden er antidepressiva gegeven, maar die leiden nogal eens tot medicijnverslaving.

Het hele spectrum van de mens staat centraal

Body Spectrum staat voor de behandeling van de mens als totaal. Lichaam, ziel, emoties, het hele spectrum van de mens. Ik besteed tijdens de behandeling aandacht aan omgevingsfactoren en erfelijke patronen omdat deze een grote invloed hebben op hoe jij in het leven staat. Hierdoor wordt jij je bewust van de grote mate van controle die je zelf hebt op je levenskracht.

Doorbreek jouw depressie

Wil je hulp bij het doorbreken van je depressie? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Ik ben bereikbaar via de telefoon: 06-41482416 of via de mail: contactbodyspectrum@gmail.com. Ook kun je het online contactformulier invullen op mijn website. Hulp bij depressie in Delft wordt (gedeeltelijk) vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bij Body Spectrum kun je daarnaast ook terecht voor huidtherapie in Delft en omgeving.

   Maak een afspraak