Home » Mind

Mind

Emotionele voeding

Liefde is net als eten en drinken een essentieel onderdeel van ons leven. We ervaren verschillende liefdes relaties; met onze partners, onze kinderen, onze ouders, maar ook ervaren we de liefde voor ons werk, de natuur en medemens.

We groeien allemaal gelukkiger op in een liefdevolle omgeving.

Om liefde te krijgen richten we ons vaak naar buiten, dat is eigenlijk al zo geprogrammeerd vanuit onze kindertijd. Als je lief bent wordt je beloond. Dit programma’tje kan zo diep zitten in ons onbewuste, dat we daarmee aan de liefde voor onszelf voorbijgaan.  Maar…als je niet van jezelf houdt, kun je ook niet van een ander houden. Dit betekent dat leven vanuit liefde begint bij het volledig accepteren van jezelf, je lichte kanten, je donkere kanten, zonder ook maar het kleinste zweempje van ’n oordeel. Dan gaat de liefde van jou uit en wat je uitstraalt krijg je terug.

Leef vanuit de kernkracht van jezelf.

Door samen naar onbewuste belemmerende  overtuigingen te kijken en deze om te zetten, krijg je ruimte voor nieuwe inzichten waardoor andere je andere keuzes kan maken, wat zal leiden tot een vernieuwd evenwicht in jezelf.

Vandaar uit kan je weer verder je pad volgen.