Home » Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorgingVeel mensen kampen tegenwoordig met huidproblemen. Acne, allergieën en eczeem nemen onder invloed van ongezonde voeding, milieuvervuiling en toenemende stress steeds meer toe. Bij Body Spectrum kun je terecht voor natuurlijke huidverzorging.

Multifunctionele aanpak

De natuurlijke huidverzorging van Body Spectrum bestaat bijvoorbeeld uit een heerlijke ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de multifunctionele aanpak. Deze aanpak bestaat onder andere uit dieet- en voedingsadviezen, het gebruik van supplementen, weglaten van additieven en kleurstoffen en licht- en frequentie therapie. Wanneer jouw huidproblemen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld verkeerde voeding, zul je direct resultaat merken. Daarom is het belangrijk om ook de oorzaken in kaart te brengen en niet alleen de huidproblemen zelf aan te pakken door middel van natuurlijk huidverzorging.

Huidproblemen door psychische klachten

Psychische klachten spelen ook vaak een rol bij het ontstaan van huidproblemen. De aanpak van psychische knelpunten wordt daarom ook meegenomen in de behandeling. Stress is bijvoorbeeld een belangrijke boosdoener.

Maak zelf je natuurlijke huidverzorging tijdens een workshop

Ook bestaat er de mogelijkheid om natuurlijke huidverzorgingsproducten zelf te maken. Zie hiervoor de data op de website van de workshop natuurlijke huidverzorgingsproducten maken. Door gebruik te maken van natuurlijk bestanddelen weet je precies wat je op je huid smeert en wat de werking is van de ingrediënten. Je huid zal er zeker van opknappen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de natuurlijke huidverzorging van Body Spectrum? Neem dan contact op door te bellen met nummer  06-41482416 of een mailtje te sturen naar contactbodyspectrum@gmail.com. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Ook een behandeling van eczeem in Delft behoort tot de mogelijkheden.

   Maak een afspraak