Skip to main content

Astro Opstellingen

OVER DE BEHANDELING

Ontdek de diepgaande verbinding tussen hemel en aarde, door Familieopstellingen met je geboortehoroscoop te combineren. Laat je meenemen op een ontdekkingsreis naar de kern van je wezen, terwijl je jouw unieke potentieel en de invloed van externe factoren ontrafelt.

De geboortehoroscoop is de kosmische weergave van jouw unieke levenspad, een blauwdruk van het potentieel dat je bij je draagt op het moment dat je geboren wordt. Hoe hebben de posities van de zon, maan en sterren je leven gevormd en beïnvloed?

Opstellingen

Voeg nu de krachtige, transformerende ervaring van Familieopstellingen toe en onthul de diepere lagen van jezelf.

In een opstelling, ontdek je de invloed van je geboortehoroscoop op je relaties, leven en groei, en leer je om blokkades te doorbreken en je potentieel te omarmen.

Het proces begint met het analyseren van je geboortehoroscoop, die de posities van de zon, maan, planeten en andere hemellichamen op het moment van je geboorte in kaart brengt. Deze unieke constellatie beïnvloedt je persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levensloop op verschillende manieren.

Waag de sprong

Durf de sprong te wagen en laat je verrassen door de boodschappen die jouw zon en maan je te vertellen hebben. Verrijk je leven met inzichten die je helpen te groeien, balans te vinden en je unieke pad te bewandelen.

Een Astro opstelling kan individueel of groepsverband. Meld je nu aan via de afspraken knop voor een individuele sessie, of meld je aan via de workshop knop voor een groepsopstelling.

Laat deze bijzondere ervaring je leven voorgoed veranderen.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA