Home » Bioresonantie bij Bodyspectrum

Bioresonantie bij Bodyspectrum

Ons lichaam is een bijzonder instrument. Het heeft een bijzonder vermogen: zelf-genezing. Lichaamsvreemde stoffen worden in de meeste gevallen door ons lichaam zelf naar buiten gewerkt. Wanneer het lichaam overbelast wordt, werkt dit zelfregulerende systeem niet meer naar behoren en kan het zelfs blokkeren. In dat geval komen er een aantal klachten naar voren, zoals pijn, allergieën en chronische vermoeidheid. Met bioresonantie door Bodyspectrum sporen we de blokkade op en kunnen we deze herstellen.

Wat is bioresonantie

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen. Deze cellen bevatten chemische processen die zorgen voor elektromagnetische trillingen. De trillingen zijn nodig om de cellen met elkaar te laten communiceren. Wanneer deze communicatie is verstoord, kunnen ziektesymptomen de kop opsteken. De frequenties van de trillingen worden met bioresonantie opgespoord en hersteld. Hierdoor communiceren de cellen weer met elkaar en zullen de symptomen en klachten verdwijnen.

Bioresonantie Delft

Hoe gaan we te werk

Bij Bodyspectrum werken we graag met bioresonantie. Het is een snelle en pijnloze manier om te ontdekken waar je klachten ontstaan en op welke punten er miscommunicatie in de cellen ontstaat. We maken gebruik van de computergestuurde NLS-bodyscan. Hierbij krijgen we een complete analyse van de conditie van je organen, biochemische waarden (vitamine, mineralen), pathogenen (virussen, bacteriën, parasieten, etc.) en allergieën en intoleranties. Op basis hiervan kunnen we je aanbevelingen doen op het gebied van voeding, genees- en homeopathische middelen, orthomoleculaire en fysiotherapeutische middelen. Door het welzijn en je voeding aan te passen, komen je lichaam, geest en energie met elkaar in balans.