Skip to main content

Bioresonantie

OVER DE BEHANDELING

Bij bioresonantie in Delft bij Body Spectrum onderzoeken we je lichaam door middel van een bioresonantie apparaat. Het apparaat vergelijkt in hoeverre het lichaam overeenkomt met een gezond of ziekmakend proces. Op die manier kan er onderzocht worden wat de oorzaak is van bepaalde klachten.

Hoe het werkt

Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling. Door middel van de NLS-bodyscan kan via een speciale headset een scan worden gemaakt van het lichaam. Een NLS-bodyscan analyseert het volgende:

Conditie organen

Biochemische waarden (vitaminen en mineralen)

Pathogenen (virussen, bacteriën, parasieten etc)

Allergieën en intoleranties

Met de scan kan vergeleken worden in hoeverre het lichaam overeenkomt met een gezond of ziekmakend proces. Daarnaast kunnen de organen gebalanceerd worden met bioresonantie in Delft.

Adviezen en vergoeding

Op basis van de scan ontvang je voedingsadviezen. Ook adviseren we je over genees- en homeopathische middelen en orthomoleculaire en fytotherapeutische middelen. Je krijgt een op maat gemaakt bioresonantie middel mee naar huis, hiermee kun je de behandeling thuis ondersteunen. Uiteraard krijg je instructies mee.

Vergoeding zorgverzekeraars

Een behandeling met bioresonantie in Delft valt onder natuurgeneeskunde en  wordt (gedeeltelijk) vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Neem contact op met de zorgverzekeraar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe een bioresonantie in Delft bij Bodyspectrum in zijn werk gaat? Boek een vrijblijvende  telefonische intake gesprek via de afsprakenplanner. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA