Home » DNA opstellingen

DNA opstellingen

DNA opstellingen een bijzondere vorm van een familie opstelling in je lichaam

Zit je niet lekker in je vel?Zijn er ongezonde patronen die zich blijven herhalen in je leven?

Zijn er plekken in je lichaam die regelmatig pijn doen?

Met DNA opstellingen kun je antwoord krijgen op de vraag waardoor jouw innerlijke groei nu zo wordt geblokkeerd. Een DNA opstelling gaat dieper dan familie opstellingen. DNA is waar de cel de ziel ontmoet.

Een DNA opstellingdag of -avond kan in groepsverband zie hiervoor data. Het kan ook individueel bij mij in de praktijk.  We maken een innerlijke reis naar het DNA van de cellen, de chromosomen, onze innerlijke stamboom. Op basis van een vraag/verlangen wordt met het Bioresonantie systeem, die een door mij ontwikkelde unieke DNA voorouder module bevat, een scan van je gemaakt en deze vormt de landkaart voor de reis.

ijdens een DNA opstelling is het mijn missie dat bij het reizen naar de kern van jezelf de veiligheid gewaarborgd blijft en dat alles mag gebeuren wat mag plaatsvinden en dat we veilig terugkomen in  het hier en nu.

Ik ben van oorsprong biotechnologisch onderzoekster in de (epi)genetica, heb natuurgeneeskunde gestudeerd en ben opgeleid in familie opstellingen. Doordat ik als baby ben geadopteerd en opgegroeid bij twee hele lieve adoptie ouders en sinds 1989 mijn biologische familie heb teruggevonden, weet ik als geen ander wat erfelijke aanleg en omgevingsfactoren voor invloed op je welzijn hebben.

Een boom met zwakke wortels waait om of wordt ziek. Dat geldt ook voor ons als mens: Onze stamboom kan alleen wortelen in traditie en voorgeschiedenis als de grond vruchtbaar is.

Voel je vrij om te bellen of te mailen voor meer informatie.