Skip to main content

Frequentie therapie

OVER DE BEHANDELING

Bij frequentie therapie wordt er gekeken welke systemen in het lichaam uit balans zijn. Hierbij wordt een speciaal systeem gebruikt, namelijk het CoRe-Inergetix systeem. Hiermee kunnen frequentie patronen in jouw lichaam worden geanalyseerd en beïnvloed. Frequentie Therapie heeft zich al bewezen bij diverse ziekten en pijnklachten! Meer weten? Lees dan vooral verder.

Jouw lichaam in balans

Chronische ziekten zoals astma, allergieën, acne en chronische klachten zijn het gevolg van lichaamssystemen die uit balans zijn. Doordat de systemen uit balans zijn, is het hele systeem ontwricht, met chronische ziekten of – pijn als gevolg. Tijdens de frequentie therapie maak ik gebruik van een uniek apparaat die frequenties opspoort. De gezonde frequenties worden vervolgens versterkt en de niet-harmonische frequenties worden hersteld. Het resultaat is dat jouw lichaam weer de juiste energetische balans terug krijgt. Hierdoor kan een optimale gezondheid bereikt worden en herstelt het zelf-genezend vermogen. De behandeling is pijnloos, maar heeft een diepgaand effect.

Waarom werkt frequentie therapie?

Uit onderzoek is gebleken dat trillingen de chemische processen in het lichaam sturen. Het menselijk lichaam heeft een eigen frequentie en frequentiespectrum. Dit spectrum bestaat uit verschillende frequenties die met elkaar in verbinding staan en elkaar beïnvloeden. Disharmonische trillingen sturen de chemische processen op een verkeerde manier aan, waardoor er ziekteprocessen ontstaan. Om deze ziekteprocessen te behandelen is een evenwichtige energetische besturing van het lichaam van groot belang. Dit bereik je met frequentie therapie.

Vergoeding

Frequentie therapie  in Delft valt onder natuurgeneeskunde en  wordt (gedeeltelijk) vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Neem contact op met de zorgverzekeraar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe een frequentie therapie sessie in Delft bij Bodyspectrum in zijn werk gaat? Boek een vrijblijvende  telefonische intake  via de afsprakenplanner. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA