Home » Frequentie Therapie

Frequentie Therapie

Frequentie Therapie

Bij frequentie therapie wordt er gekeken welke systemen in het lichaam uit balans zijn. Hierbij wordt een speciaal systeem gebruikt, namelijk het CoRe-Inergetix systeem. Hiermee kunnen frequentie patronen in jouw lichaam worden geanalyseerd en beïnvloed. Frequentie Therapie heeft zich al bewezen bij diverse ziekten en pijnklachten! Meer weten? Lees dan vooral verder.

Jouw lichaam in balans

Chronische ziekten zoals astma, allergieën, acne en chronische klachten zijn het gevolg van lichaamssystemen die uit balans zijn. Doordat de systemen uit balans zijn, is het hele systeem ontwricht, met chronische ziekten of – pijn als gevolg. Tijdens de frequentie therapie maak ik gebruik van een uniek apparaat die frequenties opspoort. De gezonde frequenties worden vervolgens versterkt en de niet-harmonische frequenties worden hersteld. Het resultaat is dat jouw lichaam weer de juiste energetische balans terug krijgt. Hierdoor kan een optimale gezondheid bereikt worden en herstelt het zelfgenezend vermogen. De behandeling is pijnloos, maar heeft een diepgaand effect.

Waarom werkt frequentie therapie?

Uit onderzoek is gebleken dat elektromagnetische trillingen de chemische processen in het lichaam sturen. Het menselijk lichaam heeft een eigen frequentie en frequentiespectrum. Dit spectrum bestaat uit verschillende frequenties die met elkaar in verbinding staan en elkaar beïnvloeden. Disharmonische trillingen sturen de chemische processen op een verkeerde manier aan, waardoor er ziekteprocessen ontstaan. Om deze ziekteprocessen te behandelen is een evenwichtige energetische besturing van het lichaam van groot belang. Dit bereik je met frequentie therapie.

Wil je meer weten over frequentie therapie? Neem dan contact op met Body Spectrum. Ik vertel je graag meer over de behandeling. We bepalen vervolgens samen of de behandeling iets voor je is.

   Maak een afspraak