Skip to main content

Familie voedingsopstellingen

OVER DE BEHANDELING

Herken je dat? Ondanks dat je alles weet over gezonde voeding, wil het maar niet lukken om je energie terug te krijgen. We zoeken de antwoorden vaak buiten onszelf in het nieuwste dieet, of het laatste wetenschappelijk onderzoek.

De smaak van familiebanden

Bij een voeding opstelling zal jouw innerlijk weten naar boven komen, wordt duidelijk wat jou onbewust aan voeding bindt. Een voeding opstelling laat zien wat “voeding” voor jou betekent.

Het kan heel goed zijn dat een voedingspatroon van een voorouder jou beïnvloed. Epigenetisch onderzoek heeft bewezen dat honger in de tweede wereldoorlog mede verantwoordelijk is voor het overgewicht nu. Ook kan een ervaring uit het verleden met een voedingsmiddel leiden tot een allergie.

Core/CIEM Systeem

Om inzicht te krijgen in de kernoorzaak wordt wordt een CoRe Inergetix/CIEM scan gemaakt: voor welke voeding ben je gevoelig (allergie), welke nutriënten worden niet door je lichaam opgenomen. Wat is de relatie van je klacht ten opzichte van voeding?

De volgende stap is dat we deze informatie gaan integreren in jou. Dat kan door een individuele opstelling, of door middel van de Bio-Laeser een biofeedback systeem die de eigen lichaamsfrequenties leest en balanceert.

Als ondersteuning geef ik een op maat gemaakte remedie mee.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA