Skip to main content

Aura Chakra DNA Healing

OVER DE BEHANDELING

Je kunt chakra therapie beschouwen als een grote schoonmaakbeurt van je gehele energiesysteem. Door bepaalde blokkades kan je levenskracht niet meer stromen, dit heeft weer als gevolg dat je geen goede verbinding hebt met jezelf en jouw omgeving. Bij chakra therapie wordt er contact gemaakt met jouw energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en kan je levenskracht weer stromen. Dit bevordert jouw persoonlijke groei. De behandeling wordt uitgevoerd door een professioneel behandelaar die opgeleid is in het geven van de therapie.

Jouw energie

Er wordt op intuïtief niveau contact gelegd met jouw energie. Er wordt gekeken waar mogelijke blokkades zitten of waar het niet goed doorstroomt. We helpen jouw systeem zichzelf weer te regenereren door blokkades weg te halen. Er ontstaat een gevoel van ontspanning en rust doordat je “oude” energie loslaat

Werkwijze

De chakra therapie is zeer ontspannend. Je gaat op je buik liggen en kunt je kleding gewoon aanhouden. Tijdens de behandeling word je licht aangeraakt aan de achterkant van je lichaam en hoofd. Ook wordt er gebruik gemaakt van kleurenlicht, bloesemremedies en kristallen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over chakra therapie? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Ik vertel je graag meer over deze therapievorm en over mijn werkwijze in het algemeen. Je kunt mij bellen, mailen of het online contactformulier invullen op mijn website. Ik probeer je vraag en/of opmerking dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA