Skip to main content

Natuurgeneeskunde

OVER DE BEHANDELING

Een natuurgeneeskundige behandeling bestaat meestal uit meerdere consulten. Voor een goede werkwijze is het belangrijk dat je zeker naar een eerste consult, eventuele medicijnen, uitslagen van gedane testen e.a., meeneemt.

Bewustwording

Het streven is dat er bewustwording ontstaat, zo wordt het zelfhelend vermogen van jou in werking gesteld en wordt je bovendien niet afhankelijk van de behandelaar.

De behandeling kan naast een reguliere behandeling plaatsvinden. In geval van duidelijk veranderde ziektebeelden wordt er altijd geadviseerd een arts te raadplegen.

Als aanvulling op de behandeling kan het nodig zijn ondersteunende middelen in te zetten, zoals: orthomoleculaire middelen, energetische middelen, bloesemremedies, frequentie middelen.

CAT

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging CAT, worden  natuuurgeneeskundig en orthomoleculaire consulten via het aanvullende pakket van veel zorgverzekeraars de behandelingen gedeeltelijk vergoed. Om misverstanden te voorkomen kunt u dit navragen bij uw eigen zorgverzekeraar.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA