Skip to main content

CoRe/Ciem systeem

OVER HET SYSTEEM

De zeer snelle en geavanceerde analyse raakt de kern van het probleem.  Met behulp van de extra aan te koppelen hardware-apparaten, krijgt de cliënt een op maat gemaakte behandeling door middel van specifieke informatie- en frequentie-uitzending met behulp van geluid, elektromagnetisme, licht en kleur.

Het CIEM-systeem heeft vier basisconfiguraties, allemaal onafhankelijk en onderling verbonden, voor vier verschillende benaderingen, zodat ze kunnen worden gecombineerd volgens de specifieke behoeften van de therapeut.

Bioresonantie

De behandeling kan bestaan uit bioresonantie, waarbij informatie via hand- en voetelektrodes of een kleurenscherm gegeven wordt. Ook kan behandeling via korrels, druppels of op informatie-armbanden gegeven worden. Deze dragers worden dan voorzien van die resonantie-frequenties die nodig zijn voor de behandeling. Het belangrijkste in het systeem is informatie overdracht en bewustwording. Het lichaam krijgt die informatie, die nodig is om tot herstel te komen. De behandeling met de Core/CIEM heeft in korte tijd heel mooie veranderingen tot stand gebracht.

The Health Navigator

Een apparaat waar met magneet en frequentie therapie goede resultaten behaald kan worden bij uiteenlopende pijnklachten. Inmiddels hebben we positieve ervaringen bij hoofdpijn en migraine, reuma, zenuwpijnen en peesontstekingen. Na één behandeling kan al een opmerkelijke verbetering worden gezien.

De Bio-Laeser

Een opmerkelijk apparaat. Eigenlijk is de Bio-Laeser de ultieme homeopathische behandeling. Met het apparaat wordt de informatie van een patiënt bepaald en on-line via electroden of banden teruggevoerd. En net als met de traditionele homeopathische behandeling worden oude patronen afgepeld. Zodat iemand steeds meer in haar/zijn oorspronkelijke staat komt. Prettig bij deze behandeling is de aangesloten LED-bril die extra licht geeft.

DNA Opstellingen

Een bijzondere module die ik zelf heb ontwikkeld is de module DNA-Opstellingen

DNA- opstellingen is een combinatie van twee therapievormen namelijk:  Bioresonantie met de Core Inergetix/CIEM en (familie)opstellingen. Wat deze twee gemeenschappelijk hebben is dat ze gebruik maken van het bio-energetisch veld.

De Core maakt een analyse over de genetische informatie die opgeslagen is in het DNA. Dit zet familiethema’s in het licht die dan diep tot in de kern kunnen worden geheeld. Aanvullend op een individuele sessie kan ook op deze informatie een groepsopstelling worden gedaan. Dit kan opmerkelijke en bevrijdende inzichten geven in hardnekkig patronen. Oude en vooral belemmerende reactiepatronen kunnen daardoor oplossen

Q&A VIA ZOOM 

Ben je in bezit van het systeem, geïnteresseerd in aanschaf, of zoek je ondersteuning en training?

Maak een  afspraak of meld je aan voor een Q&A zoom sessie via de afspraken knop.

Natuurlijk kan je altijd een informationele sessie boeken bij de trainer.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA