Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In je element met Astro Opstellingen

november 21, 2023 @ 19:30 - 22:00

€45

Ervaar een zeer bijzondere en diepgaande ervaring: een Planeten Opstelling. Deze oerkrachten in ons zonnestelsel, hebben een diepgaande invloed op onze innerlijke blauwdruk en hoe we ons leven vormgeven. 

Waarom zou je meedoen aan deze bijeenkomst?

Ze spreken tot ons op een unieke manier via onze geboorte horoscoop en deze bijeenkomst is bedoeld om die helende boodschap te ontdekken. Dit gaan we doen door middel van een opstelling.

Wat kun je verwachten?

Ik zal beginnen met een introductie waarin ik de basisprincipes van astrologie en planeten opstellingen uitleg. Je hebt absoluut geen voorkennis van astrologie nodig om deel te nemen.

We zullen dieper ingaan op de planeet die op dit specifieke moment in jouw geboortehoroscoop jouw aandacht vraagt. Deze planeet is als een spiegel die jouw innerlijke wereld weerspiegelt, en we zullen proberen de helende boodschap te ontcijferen.

Ook stellen we ons open hoe deze planeten energieën zich ook weerspiegelen in jouw familie en welke helende inzichten dit kan bieden. Dit alles in een veilige en ondersteunende omgeving.

Ik zal praktische suggesties aanreiken om de energie van geboorte horoscoop  in harmonie te brengen en hoe je deze kennis kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Dit is een kans om dieper inzicht te krijgen in jezelf en hoe je meer in balans kunt leven. Het maakt niet uit of je wel of geen voorkennis van astrologie hebt; iedereen is welkom.

Laat me alsjeblieft weten of je aanwezig zult zijn. Bij aanmelden is geboorte plaats en geboorte tijd nodig.  Met deze informatie kunnen we een individuele geboortehoroscoop maken, die als basis zal dienen voor de Planeten Opstelling. We garanderen volledige vertrouwelijkheid van deze gegevens. Als je niet zeker bent waar je deze informatie kunt vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Samen gaan we de mysteries van de planeten verkennen en de helende boodschap ontdekken die voor jou bestemd is. Op een avond krijgt een ieder een uitdraai van de geboorte horoscoop, een  korte planeten reading en is er ruimte voor 2 opstellingen. 

Ik kijk ernaar uit om samen op deze reis van zelfontdekking en groei te gaan.

Met warme groeten,

Yolanda

 

 

Gegevens

Datum:
november 21, 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€45

Organisator

Yolanda Krul
Telefoon
0641482416
E-mail
info@bodyspectrum.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bodyspectrum
Vossenzoom 321
Pijnacker, Zuidholland 2643KN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0641482416
Bekijk de site van Locatie