Skip to main content

Hulp bij stress & depressie

OVER DE BEHANDELING

Bij Body Spectrum kun je terecht voor hulp bij depressie. Wist je dat depressies wereldwijd bij meer dan 350 miljoen mensen voorkomen? Depressies zorgen ervoor dat mensen niet goed meer kunnen functioneren en steeds verder wegzakken in een uitzichtloos bestaan.

Jouw lichaam in balans

Een depressie kan veroorzaakt worden door psychische, sociale, maar ook lichamelijke oorzaken. Depressies treden op bij volwassenen, maar ook bij bejaarden, kinderen en jongeren. Depressies zijn van alle tijden, maar het lijkt erop dat in onze huidige gejaagde wereld depressiviteit steeds vaker voorkomt. Vaak worden er antidepressiva gegeven, maar die leiden nogal eens tot medicijnverslaving.

Het hele spectrum van de mens staat centraal

Body Spectrum staat voor de behandeling van de mens als totaal. Lichaam, ziel, emoties, het hele spectrum van de mens. Ik besteed tijdens de behandeling aandacht aan omgevingsfactoren en erfelijke patronen omdat deze een grote invloed hebben op hoe jij in het leven staat. Hierdoor wordt jij je bewust van de grote mate van controle die je zelf hebt op je levenskracht.

Doorbreek jouw depressie

Hulp bij depressie in Delft valt onder natuurgeneeskunde en  wordt (gedeeltelijk) vergoed door bepaalde zorgverzekeraars. Neem contact op met de zorgverzekeraar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe hulp bij depressie sessie in Delft bij Bodyspectrum in zijn werk gaat? Boek een vrijblijvende  telefonische intake  via de afsprakenplanner. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit. When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open.

Over BodySpectrum

Bodyspectrum, opgericht door Yolanda Krul in 2008, staat voor de behandeling van de mens als totaal. Vanuit de kern van de cel naar het lichaam, naar de emotie, naar de ziel, kortom het hele spectrum van de mens. Yolanda’s missie is het bewust maken van hoe erfelijke patronen en omgevingsfactoren invloed heeft op de kern van jouw zijn en hoe het daar weer invloed heeft op jouw welbevinden. Door samen met haar anders naar deze patronen te kijken, als het ware de weeffoutjes herstellen, word je bewust van een grote mate van controle over jouw eigen levenskracht.

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Afspraak inplannen

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA